Најчести прашања-влезни врати

Дали вратите се прават по мерка?+

Имате ли монтажа?+

Рок за испорака/монтажа?+

Како се плаќа?+

Разлика помеѓу блиндор и медијапанските врати?+

Дали земате мерки?+

Има ли гаранција?+

Како се одредува лева или десна?+

Сигурносни влезни врати изработени од дебелоѕиден метал. Најпродавани во својата категорија и најдобар сооднос на цената и квалитетот на пазарот. Избор на стандардни метални врати и врати обложени со медиапан фолија. Исполна со стандардно саќе или тервол.

- Дебелоѕиден метал

- Заклучување во 17 точки

- Кодиран клуч со сеф брава


 

Бесплатна испорака за Скопје. За други градови по карго во организација и на одговорност на купувачот.

Монтажа 1800 ден, демонтажа 500 ден, проширување 1000 ден. Монтажата не е вклучена во цената и е предмет на договор помеѓу купувачот и монтерот.

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.