Адреса

бул. Србија бр.17, населба Кисела Вода пред семафорите кај Цементара

телефон02 5116 700 

email: contact@rojalinvest.com.mk

Viber (само со пишување)

Даночен број: 4030003482155
Матичен број: 5773920

Работно време

Понеделник - Петок
08:00 - 18:00

Сабота 08:00 - 14:00


Недела неработен
Празници неработни

Жиро сметка

200002831939824 - Стопанска банка

 

Контакт

податоците кој ги впишувате ќе бидат искористени само за да ве контактираме и да ве известиме за одговорот

Насоки: во правец на движење од Аеродром кон цементарница Усје ги поминувате Џеваир висококатниците. На семафорите продолжувате право под надвозникот. На самиот булевар после 100 метри од десната страна вртите десно во продажниот магацин на Ројал Инвест каде има обезбеден паркинг за посетители.
https://maps.app.goo.gl/uJ1b6BUJPfQ9vJmH9