3Д Стиропорни панели со висококвалитетен реалистичен принт. Изработени од 24 кг/м3 пресуван стиропор со еколошки бои на водена база и тврд акрилен слој од мермерна песок. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење - направи сам. Дебелина 2cm.

Панел 650-204 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 651-218  (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 651-232 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 653-216 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 657-202 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 657-211 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 675-203  (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 675-206 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 685-203 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Панел 910-201 (120см x50см = 0.6м2)
Цена
800 ден/ком
Панел 656-2001 (120см x30см = 0.36м2)
Цена
390 ден/ком
Панел 656-2002 (120см x30см = 0.36м2)
Цена
390 ден/ком
Панел 687-201  (120см x50см = 0.6м2)
Цена
650 ден/ком
Пласт панел Д406-102   (290см х 20см = 0,58м2)
Цена
1150 ден/ком

 


Стиропорни панели кој може да се фарбаат. Реалистичен 3D изглед. Дебелина од 5mm. Отпорни на УВ зрачење и промена на боја. Отпорни на надворешни влијанија. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS.  Освем декоративната функција имаат и термо изолациона функција. Се продаваат на кутија од 2М2. Таблите се 50cm x 50cm.

СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0809
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 08104
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 898
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0802
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ЛОТОС 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0811
Цена
260ден/2м2

 

СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0810
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ФЛОУ 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ХАНИ 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ БРАН ТРОЈКАТ 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ КАРИРАНО 3D
Цена
420ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ ПИРАМИДА 3D
Цена
420ден/2м2
 
 
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0823
Цена
260ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ - КВАДРАТ 3Д
Цена
420 ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ - ТРАНС
Цена
420 ден/2м2
СТИРОПОРЕН ПАНЕЛ 0504
Цена
420 ден/2м2

 

 


Стиропорни лајсни. Лесна монтажа со лепење со силикон-лепак за XPS. Може да се префарбаат. Идеални за поставување на скриено осветлување. Цените се за парче од 2М лајсна.

ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е11
Цена
65/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е14
Цена
90/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е18
Цена
60ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е21
Цена
160ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б6
Цена
210ден/2m
ЛАСНА СТИРОПОРНА ГРАВИРАНА Б21
Цена
230ден/2m
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е7
Цена
100ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е5
Цена
85ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е1
Цена
50 ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е27
Цена
50 ден/2м
ЛАЈСНА СТИРОПОРНА МАРБЕТ Е40
Цена
90 ден/2м
АГОЛ СТИРОПОРЕН NE18-01
Цена
170/парче
Силикон за стиропор BT
Цена
140ден/300ml

 

 

 


 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата на карго за сметки под 10.000 ден.  

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.