Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Нашите ламинатните подови  овозможуваат беспрекорен изглед и за разлика од многу ламинати на пазарот, се со задолжително ламиниран слој кој дава висока отпорност на оштетување, гребење и литење. Обезбедена брза и професионална монтажа за Скопје.

Клик за да ја погледнете галеријата  со сите модели и цени.

*За совети за подовите видете тука

 

 


 

Бродскиот под важи за мек и топол природен под.  Сув и завршно обработен спремен е за монтажа без никаква дополнителна доработка. Се монтира на дрвена конструкција со претходно изолорање на просторијата. 

Производител: Литингер Австрија

Димензии:  19мм дебелина х 105мм х 4000мм

Паковање: 2.784m2 кутија  0.464 m2 парче / квадтратурата се смета со нут.  Покривна површина е 2,568м2 за 1 пакет.

Цена: 900 ден/м2

 


 

ОСБ табли од германскиот производител EGGER составени од пресувана иверка и дрвени додатоци сврзани со еко смоли и лепила,емајлирани за заштита. Се користат за шаловање на бетонски столбови и потпорни ѕидови, кроење и опшивање на одделни делови на објектот, основно патосирање на покриви и подови.

ОСБ табли стандардни

09мм / 122cм х 244cм   795 ден/табла

11мм / 122cм х 244cм   930 ден/табла

15мм / 122cм х 244cм   1.285 ден/табла

 

 


 

Хидроглет П1 е цементна самонивелирачка маса, наменета за израмнување на бетонски подови во ентериерот. Идеален за израмнување на оштетени и нерамни бетонски површини пред вградување на ламинати, паркети, таркети, плочки, подно греење и тн.
По сушење се добива фина мазна површина.

Потрошувачка 1.4кг/мм/м2

Цена 970ден/20кг


 

Боја за подна обработка изработена врз основа на синтетички смоли и растворувачи. Се применува за декоративна и заштитна подна и ѕидна завршна обработка на бетонски, малтерисани и асфалтни површини кај магацини, гаражи, производни погони и сл.

ПОТРОШУВАЧКА за два слоја - 0,5-0,6 kg/m²  за три слоја - 0,65-0,8 kg/m²

Цена

Бела боја
1.180ден 4кг
5.490ден 20кг (бела боја) 
 

Други бои
1.380ден 4кг  
6.370ден 20кг (други бои)


 

Минерален посип во боја (Подинг-К ) за површинско зајакнување кај механички оптоварени подни површини изведени на цементна основа како што се: паркиралишта, магацини, автосервиси, работилници, бензински станици, ладилници, хелиодроми и сл. Се нанесува – втрива врз свежа бетонска подлога во слој 3 - 5mm. Водоотпорен е и отпорен на мраз. Лесен е за изведба и одржување.

ПОТРОШУВАЧКА: 3-4 kg/m² 

цена паковање 25кг
770ден СИВ
970ден ЦРВЕН
1570ден ЗЕЛЕН