Голем избор на кваки за собни врати од италијанскитe брендови Hoppe, Fimet  и Frosio. Одберете квака за купените нови или подновете ги постоечките собни врати.

- Секоја квака може да биде со розетна за клуч/вц/цилиндер

- Издржливост и долготрајност

- Класични и нови современи модели

 

РАУНД БЕЛА
Цена
750ден клуч/ 1.100ден лептир
РАУНД ЦРНА
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
РАУНД НИКЕЛ
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР ЦРНА
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР ГРАФИТ
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
СКВЕР СИЛВЕР
Цена
750 ден клуч/ 1.100ден лептир
КУГЛА КОСА
Цена
500ден.
КУГЛА ПРАВА
Цена
500ден.
АНТАРЕС
Цена
2600денклуч/ 3000ден лептир
АСТИ 2
Цена
1700клуч/ 2050ден лептир
АСТИ ЦРНА
Цена
1550денклуч/ 1900ден лептир
АСТИ ВАЈТ
Цена
1350ден клуч/ 1700ден лептир
ТХ 104
Цена
690ден клуч/ 950ден лептир
БИРМИНГЕН Ф1
Цена
550ден клуч/1100ден лептир
КУРВЕД
Цена
930ден клуч/ 1050ден лептир
ДАНИЕЛА
Цена
880ден клуч/ 1250ден лептир
ДАБЛИН Ф1
Цена
780ден клуч/ 1060ден лептир
ЕССЕН Ф69
Цена
860ден клуч/ 1300ден лептир
АЛУМИНИУМ 155
Цена
850ден клуч/ 1150ден лептир
ФЛОСС 2
Цена
1150ден клуч/ 1500ден лептир
ИЗМИР Ф45
Цена
1700ден клуч/ 2900ден лептир
ЛЕЧЕ 49
Цена
1800ден клуч/ 2700ден лептир
ЛУКСОР 2
Цена
1150ден клуч/ 1500ден лептир
МЕРКУРИ 2
Цена
1200ден клуч/ 1650ден лептир
ГАЛАКСИ
Цена
Нема на залиха
ГИНЕВРА
Цена
2300ден клуч/ 2600ден лептир
ГОЦЦИА 2
Цена
950ден клуч/ 1350ден лептир
ИНОКС
Цена
550ден клуч/ 840ден лептир
МИЛЛИ 2
Цена
1150ден клуч/ 1500ден лептир
МИРАГИО
Цена
930ден клуч/ 1050ден лептир
НАКСОС
Цена
2500ден клуч/ 2800ден лептир
ЊУ ЈОРК Ф1
Цена
750ден клуч/ 1440ден лептир
НОРМА 2
Цена
1150ден клуч/ 1500ден лептир
ПЕГАСО
Цена
1350ден клуч/ 1800ден лептир-Злато1400ден клуч/1850ден лептир
РИВА ТИТАНИУМ
Цена
1200ден клуч/ 1650ден лептир
СКВЕР
Цена
1060ден клуч/ 1320ден лептир
ВИТОРИА Ф9
Цена
1250ден клуч/ 1900ден лептир
УТРЕХТ Ф69
Цена
860ден клуч/ 1.300ден лептир
ФЛЕКСА
Цена
1.400ден клуч/ 1.850ден лептир

 

Рачка за лизгачка врата
Цена
800ден/пар

 

Бесплатна испорака за сите градови во Македонија за сметки над 10.000 ден. Доплата за карго за сметки под 10.000 ден.   

Обезбедени сертификати и технички листови по барање на купувачот за сите градежни материјали.   

Погледнете ја галеријата на успешно испорачани и квалитетно монтирани производи.