Декоративен камен и цигла конструирани од природни материјали на цементна база. Висок квалитет и врвна естетика со 30 годишна фабричка гаранција.

УВ отпорен, издржлив на вода, влага и ветар, температури од -30C до +50C степени. Сертификати ИСО 9001, А+ екосертификат без штетни супстанци за луѓето и околината.

Референтни објекти: https://mathiostone.mathios.com/reference-projects/

Производот е по нарачка.