Блокови-најчести прашања

Дали имате превоз?+

Зашто сипорекс блоковите?+

Што ако има крш?+


 

Сипорекс блок

Димензија на блок 62cm x25cm
6.4ком во м2 

Дебелини:
5cm = 90ден/парче
10cm = 120 ден/парче
12.5cm = 145ден/парче
15cm = 175ден/парче
20cm = 235ден/парче

-10% попуст за цела палета подигната од магацин!

Лепак за Сипорекс

Градежно лепило за проботен блокови.
Потрошувачка 4-6м2 со една вреќа

Цена
260ден/25кг
Блок 20 х 25 х 25

намена: Стандарден блок за ѕидање на надворешни ѕидови во станбени и деловни објекти.
16 парчиња/м2

Цена
нема залиха
Блок 16 х 33 х 25

намена: Ѕидање на надворешни ѕидови во помошни објекти и станбени објекти.
12 парчиња/м2

Цена
Нема залиха

 

Блок 12 х 33 х 25

намена: ѕидање на внатрешни преградни ѕидови или надворешни сендвич систем ѕидови.
12 парчиња/м2

Цена
нема залиха
Полна тула

намена: ѕидање и опшивки на оџаци, пополнување, ѕидови и друго.
64 парчиња/м2

Цена
25 ден
Гитер мазен

Мазна тула црвена која може да се користи за повеќе намени како за фасаден ѕид, подзидување, декорација и слично . 55ком/м2. Производство Грција.
64 парчиња/м2

Цена
17ден
Термо Блок 20

Термо блок 20*24*38 од грчко производство. Блокот е со екстра комори и со жлебови за подобра изолација. 60 парчиња во палета.

11парчиња во м2. 

Цена
Нема залиха
Блок оџак Кб2

Блок оџак кој се користи за вентилација или изведување на оџак.
5 парчиња во м1

Цена
200ден/ком
Блок оџак приклучок

намена: за приклучок на грејно тело.

Цена
280 ден.
Блок оџак ф180

намена: ѕидање класичен оџак со опшивка.
3 парчиња во м1

Цена
200ден
Блок оџак ф250

намена: ѕидање класичен оџак со опшивка.
3 парчиња во м1

Цена
290 ден.