• Македонски
  • English

Вработи се

Доколку сте енергични, исполнителни и барате работа,пополнете го подоле формуларот, и вашите податоци ќе бидат заведени во нашата база. Истите ќе бидат земени во предвид при пополнување на работната позиција за која аплицирате.

При аплицириње имајте предвид:

да бидете со место на живеење во близина на продажните места

да бидете спремни на умерена физичка работа

да имате завршено средно образовние

*само избраните каднидати ќе бидат контактирани.Со потполнување на формуларот се согласувате вашите лични податоци да бидат искористени за анализа од Ројал Инвест ДООЕЛ.

Внесете го Вашето име и презиме

Ве молиме внесете ја Вашата дата на раѓање

Ве молиме внесете го Вашиот град и населба на живеење

Внесете телефонски број за контакт

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.