• Македонски
  • English

Транспорт и истовар

За сите наши производи обезбедуваме транспорт и истовар до возило, до сите скопски општини и населени места. Транспортот и истоварот се бесплатни и не се доплаќаат за целосни нарачки.За навремено и безбедно пристигнување на порачаната роба,сите возила се следени и координирани од напреден ГПС систем. ГАЛЕРИЈА

мини - ние нема да ве одбиеме, Вршиме испорака и на најмалите нарачки, но ве советуваме за овој тип на испорака да закажете термин неколку дена однапред. експрес - испорака за 24 часа. Консултирајте се со нашите продавачи за терминот начинот и времето кога вашите производи ке пристигнат. машински истовар
брз и лесен машниски истовар на сите градежни материјали и нај најпроблематичните места и објекти.
 

 

транспорт за цела Македонија - Во зависност од типот и големината на нарачката обезбедуваме транспорт за терторијата на цела Република Македонија. Контактирајте ги нашите продажни салони за подетални информации

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.