• Македонски
  • English

Реферетна листа

реферетна листа на термо фасадни системи од неколку производни програми со можност за тонирање на фасадни бои и малтери.

Реферетна листа на гипскартон преградни ѕидови, спуштени плафони, ѕидни облоги, монтажа на декоративни елементи и лајсни, опшивки и завршни работи

професионална брза и квалитетна монтажа на нашите производни линии на ламинатни подови и повекеслојни паркети, монтажа на сите пропратни елемнти, подлоги, лајсни и додатоци.

Реферетна листа на хидроизолациона припрема, лепење на внатрешни и надворешни плочки за бањи, кујни, ходници, тераси, скалила станбени и деловни простории.


галерија

Градежни работи

Реферетна листа на квалитетни и енергетски ефикасни објекти за домување , реализација на градежни зафати за уредување , изолација , реновирање и зафати од било каков тип според најсовремени стандарди и текови.

Доколку го градите вашиот дом, доколку имате потреба за комплетна реализација на вашите идеи и соништа, доколку ви треба сигурен партнер за изградбата и градежни зафати ,ке ви го понудиме најсоодветното и најоптимално решение прилагодено на вашите потреби.

Следејќи ги новите текови во градежништвото ке добиете квалитетена градба по достапни цени со најновите материјали кој Вие ке ги изберете.

За повеке информации обратете се во некој од нашите продажни места или контактирајте не

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.