• Македонски
  • English

Рачен алат и опрема

За успешно вградување на купените материјали на располагање ви стои комплетна понуда на рачен,електричен алат и работна опрема за секоја градежна група од продажната програма на Ројал Инвест.

 

 

     

МЕШАЛКА 850W  СЛОВЕНИЈА ЛИВ           КОЛИЧКА ЛИМЕКС ХРВАСТКА

                   ПРОСПЕКТ                                                                ПРОСПЕКТ

 

 

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.