• Македонски
  • English

Плаќање со картички

Плаќање на 6 рати БЕЗ КАМАТА со картичките на Стопанска, Тутунска и Халк банка

  • За целокупната лепеза на производи можете да платите со картичка,дебитна или кредитна, без никаква провизија или надомест.  Можете да плаќате со било која ВИЗА, МАСТЕР , МАЕСТРО картичка на било која банка.

 

  • плаќање преку трансакциска сметка , за да обезбедите брзо , едноставно, и безбедно плаќање, без да губите непотребно време да извадите и носите готовина. Жиро сметки :
270057739200126 Халк банка  
380104161701103 Про Кредит Банка    200002831939824 Стопанска банка 
210057739200216 Тутунска банка     300000001726248 Комерцијална банка Image result for комерцијална банка
Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.