• Македонски
  • English

ламинат и патос

Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Ројал Инвест ги увезува ламинатните подови што ви овозможуваат беспрекорен изглед и естетика, висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа за само неколку часови. Новата генерација на ламинатни подови се со подобрен клик 2 систем за кој не се потребни никакви лепила. Лесни се за одржување,отпорни на гребење, долготрајност на бојата и огноотпорни.

Внимавајте! Во некои продажни места, се нудат "ламинати" кој го немаат најскапиот и најбитниот елемент кај ламинатите , а тоа е ламинатниот горен слој кој му дава трајност и долговечност на ламинатот. Овие ламинати се на картонска база и брзо се оштетуваат и излижуваат, што можете да го проверите со тоа што се гребат само со обичен клуч. Не се залажувајте од нереално ниските цени и проверете што купувате. Овие ламинати кратко траат брзо ја губат бојата и лесно се оштетуваат и најчесто на паковањето не се означени како ламинати туку како подови. Нашите ламинати се со деклариран ламинантен слој, се отпорни на најекстремни оштетувања и се со долговечност на бојата.

*слики ФБ тука

Кликнете на галеријата за да ги погледнете дезените на ламинати:

ламинатни подови


БРОДСКИ СТРУГАН ПАТОСбродскиот под важи за мек и топол природен под. Сув и завршно обработен спремен е за монтажа без никаква дополнителна доработка. Се монтира на дрвена конструкција со претходно изолорање на просторијата. цена 595ден/м2

 


ДОПОЛНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ЛАМИНАТ

Дополнителни елементи за ламинат. Лајсни, спојници, филц, подлога, силикони. За повеќе кликнете на сликата или тука


 

професионална брза и квалитетна монтажа на нашите производни линии на ламинатни подови и повекеслојни паркети, монтажа на сите пропратни елемнти, подлоги, лајсни и додатоци.

 

За повеќе околу начинот на монтажа на ламинатот погледнете го видеото:

 *СЕРТИФИКАТИ*

 

 
Калкулатор за подови
внеси ширина м1
внеси должина м1
Вкупна површина ламинат
 
м2
Бродски под (Патос)
 
м2
изолациона подлога
 
м2
ќош лајсни
 
м1
 

 

 *СЕРТИФИКАТИ*
   
   
Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.