• Македонски
  • English

Контакт

      трговски CityMall                              

работно време     08:00 - 18:00    

сабота                    08:00 - 15:00        

трговски CityMall  10:00 - 22:00(секој ден)    

Локација :

MAPA

 

02 /  5116 700
076 /   381 813    

075 /   46 42 11 - трговски CityMall

 

contact@rojalinvest.com.mk Image result for mail icon

citymall@rojalinvest.com.mk Image result for mail icon

www.facebook.com/rojal.invest     www.instagram.com/rojalinvest/Image result for instagram icon

 

бул. Србија бр.17 населба Кисела Вода кај семафори кај Цементара

Даночен број: 4030003482155 Матичен број 5773920

Жиро сметки:                                                             

270057739200126 Халк банка  
380104161701103 Про Кредит Банка    200002831939824 Стопанска банка 
210057739200216 Тутунска банка     300000001726248 Комерцијална банка Image result for комерцијална банка

 

 

Ви треба информација или совет? Сакате да направите нарачка , имате поплака или пофалба? Слободно пишете ни , одговорните брзо ќе ве контактираат.

 

 
Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.