• Македонски
  • English

Керамички и бетонски блокови

Калкулатор за Блокови
внеси ширина м1
внеси должина м1
вкупна површина
 
м2
блок 12 х 25 х 25
 
ком
блок 20 х 25 х 25
 
ком
блок 20 х 33 х 25
 
ком
влок 12 х 40 х 25
 
ком
блок 16 х 40 х 25
 
ком
монта 14 х 33 х 25
 
ком
ферт греди
 
м1
бетонски блок 
 
ком
гитер (обичен и фасаден)
 
ком
 

блок 20 х 25 х 25
намена: ѕидање на надворешни ѕидови во станбени објекти

23ден 

термоблок 20 х 25 х 25
намена: ѕидање на надворешни ѕидови во објекти каде е потребно зголемено ниво на термоизолација

25,5ден

блок 16 х 40 х 25
намена: ѕидање на надворешни ѕидови во помошни објекти како и станбени објекти со дополнителна надворешна изолација

36ден

блок 16 х 20 х 25
намена: помошен блок за подѕидување на завршни површини

25ден

блок 12 х 25 х 25
намена: ѕидање на внатрешни преградни ѕидови или надворешни сендвич систем ѕидови

19,5ден

блок 12 х 40 х 25
намена: ѕидање на внатрешни преградни ѕидови или надворешни сендвич систем ѕидови

30ден

фасаден гитер жолт
намена: ѕидање на фасадни ѕидови и декоративни површини

23ден

фасаден гитер црвен
намена: ѕидање на фасадни ѕидови и декоративни површини

23ден

шуплив гитер
намена: ѕидање и опшивки на оџаци, ѕидови и други завршни градежни работи

11ден

полна тула
намена: ѕидање и опшивки на оџаци, ѕидови и други завршни градежни работи

14ден

монта блок 14 х 33 х 25
намена: носечки блок при поставување на катна плоча

ферт греди
намена: носечка греда при поставување на катна плоча

бетонски блок
намена: ѕидање на надворешни и внатрешни ѕидови во помошни објекти 20х40цм

28ден

блок оџак ф180
намена: ѕидање класичен оџак со опшивка

125ден

блок оџак ф250
намена: ѕидање класичен оџак со опшивка

185ден

блок оџак со отвор
намена: за приклучок на грејно тело

235ден

*сертификат блокови*

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.