• Македонски
  • English

Изберете квадратура

Греењето на пелет е најефикасниот и најпрактичниот начин на греење кој е широко и одамна распространет во западна Европа. Греењето на пелет има 94% искористеност , немате потреба од скап и голем оџак, автоматски регулира и исклучува кога ќе се постигне саканата температура што значи максимална ефикасност. За вас детално ги анализиравме производителите и ви ги преставуваме моделите кој нудат најдобар однос цена/квалитет.

Изберете квадратурата која ја греете (не вкупната) и видете кој избор е најдобар за вас:

        

 

 

 

 

*ценовник печки на пелет*

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.