• Македонски

Гради на рати

брза процедура
Брз одговор и одобрување.Флексибилност при проценка и признавање на сите приходи

без жиранти
Не се потребни жиранти, залог или било какво
осигурување.

ГРАДИ НА РАТИ е инстант кредитна
програма на Ројал Инвест која обезбедува
брзи и лесни кредити за нашите купувачи
кога им се најпотребни. Износот на кредитот
и бројот на месечни рати го одредувате Вие.

без скриени трошоци
Нема дополнителни провизии и давачки, ги задржувате авансните цени за готовинско плакање, бесплатниот транспорт, истовар и другите поволности..

без фиксни рати
бројот и износот на месечната рата го одредувате вие според вашите желби и потреби. Посетете ги нашите продажни места и изберете го најповолното решение за вас.

*За повеке информации обратете се во некој од нашите продажни места или контактирајте не


 

Плаќање на 6 рати БЕЗ КАМАТА со картичките на Стопанска, Тутунска и Халк банка

  • За целокупната лепеза на производи можете да платите со картичка,дебитна или кредитна, без никаква провизија или надомест.  Можете да плаќате со било која ВИЗА, МАСТЕР , МАЕСТРО картичка на било која банка.

 

  • плаќање преку трансакциска сметка , за да обезбедите брзо , едноставно, и безбедно палаќање, без да губите непотребно време да извадите и носите готовина. Жиро сметки :
380104161701103 Про Кредит Банка     200002831939824 Стопанска банка 
210057739200216 Тутунска банка   300000001726248 Комерцијална банка Image result for комерцијална банка
Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.