• Македонски
  • English

Complete renovation and interior performance

Construction blocks, rebar, lumber, roof tiles

Facade systems, thermal and hydro insulation materials and coatings

German laminate, parquet and wooden floors

Ceramic and granite tiles, bathroom furnutire and sanitary elements

Drywall boards, aluminium profiles and accessories

Natural decorative stone paving and concrete paver elements

Paints and varnishes, glazing and coating materials

hand tools and work equipment 

Лексан,стаклени призми,стиропорни лајсни и панели и друго

transport and mechanical unloading

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.