• Македонски
  • English

Други материјали

 

ЛЕКСАН материјалот најчесто се користи за настрешници, покривки, прегради и застаклување на простории каде би сакале да има продор на надворешна светлина.  Лесно се монтира, флексибилен, издржлив, отпорен на временски влијанија ув заштита, термо и звучна изолација и во случај на пожар плочите само се топат не горат. Го има во повеќе бои и дебелини. Идеален за полукружни форми. Се произведува од суровина на Bayer Германија.  *цени*

*слики од ФБ тука

        

   

проспект     *цени*

 


 

СТАКЛЕНИ ПРИЗМИ идеално решение доколку сакате естетски да разубавите една просторија а притоа да добиете многу дневна светлина како и топлотна и звучна изолација зачувувајќи ја интимата. Направени од компресирано стакло, стаклените призми се високо отпорни на надворешни влијаниа, термо и звучни изолатори, ја спроведуваат дневната светлина. Ги има во повеќе форми и бои. Се употребуваат за повеќе намени како преградни зидови, прозори, панели, огради, прегради...Лесни за одржувуње и чистење. Се монтираат со класично зидање со бел цемент со крстчиња или со арматурно железо. Производител Севес Чешка.

 

    

 

 

ПРОСПЕКТ         УПАСТВО ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА СТАКЛЕНИ ПРИЗМИ


 

 

СТИРОПОРНИ ЛАЈСНИ И ПАНЕЛИ се декоративни елементи за разубавување на просторот како плафонски додатоци. Има доста начини на комбинирање и можност за креативно искористување. Се монтираат со лепак за стиропор или радикол.Нивниот состав од стиропор ги прави лесни и погодни за брза монтажа. Производство на италјанскиот производител Bovelacci.

  

                                        панел хамбург               панел генова

                                 

проспект


 

 

ОДВОДНИ РЕШЕТКИ за дворови,гаражи,магацини и секаде каде сакате на правилен начин да ги насочите одводните води. Изработени од пластичен материјал на база од HDPE , додека решеткастиот поклопец од поцинкуван челик,со што се гарантира долготрајноста и отпорноста на атмосферски или сообраќајни влијанија. Едноставна монтажа,парчињата од 1м лесно се составуваат меѓусебно , но исто така може да се крои по димензија. Лесно се одржува и чисти благодарејќи на лесното вадење на решетката.

 

                                

                                

 проспект


 

ЛАЈСНИТЕ се неодминлив дел од секое реновирање и градење. Лајсни за фасада,лајсни за плочки,лајсни за гипс систем,лајсни за ламинат или лајсни за други намени,во Ројал Инвест можете да одберете лајсни за секоја ситуација. При изборот на лајсна треба да се обрне внимание на ситуацијата за која наменета како и за бојата и дизајнот со цел да се вклопи во просторот за да му даде елегантна и фина завршница на градежниот опфат. *цени*

 

 

 

проспект     *цени*


 

ШМИРГЛИ од познатиот производител Wurth за обработка на дрво,брусење на рабови и первази како и на рамни делови.Може да се употреби за машинска и рачна употреба. Се одликуваат со долг работен век,нема испаѓање на зрното како и одличен квалитет на завршната обработка. цена 40ден/м         

 

проспект


 

  

 

 

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.