• Македонски
  • English

Бои лакови и лепила

 

Дајте им живот на вашите зидови,изберете една од многуте нијанси што ги нудиме ,обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед.Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет , отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје.  *проспект*

   

                                                             


основна подлога импрегнатор за ѕидни површини, се користи за рамнење и подготовка на стари и нови површини
се разредува со вода во сооднос
1:9 потрошувачка 20 - 40 м2. 150ден/08кг

 
глет маса средство за израмнување на ѕидни
и тавански површини,
потрошувачка 0.5kg / м2.Подлогата може да биде гипс картон или било која цементна подлога. 240ден/25кг

компјутерско нијансирање од широаката лепеза високо квалитетни бои.Пигментите се трајни и долгорочни не губејќи ја бојата и нијансата низ годините.  

поликолор Bekament   внатрешна боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10% потрошувачка 1л/5-6 м2 за два слоја. можност за тонирање во многу бои.  695ден/15l

 поликолор Baupol  внатрешна боја за ѕидни и тавански површини, се разредува со вода 10% потрошувачка 1л/5-6 м2 за два слоја. можност за тонирање во многу бои.  690ден/15l

Боја баудис високо квалитетна еколошка боја,со високока парапропусност, висока отпорност на мокро бришење и оштетување,со можност за тонирање во многу бои. Отпорност на мувла.  1760ден/15l


 

Eпоксиден под совршен за подови во гаражи, работилници, деловни простории и тн.. лесен за нанесување, отпорен и лесен за чистење*проспект* *видео*

 

цена 7999ден/сет за 60м2

 

спреј против лизгање за скали, за плочки, за покрај базени, и за секаде што има лизгав под. Внатрешна и надворешна употреба. Безбоен и траен и не го нарушува изгледот на подот.*проспект* *видео*

цена 740ден

Пиши - Бриши боја која секоја мазна површина може да ја претвори во функционална табла на која можете со маркери да пишувате и да бришете. Може да се нанесе на било која мазна површина(дрво, бетон, цигла, иверица ...)*проспект* *видео*

цена 8499 ден сет /2м2

Подлога-боја за репарација и боење на сите видови површини (дрво, бетон, гипс картон, цигли, плочки, пластика, ПВЦ..) за надворешна и внатрешна употреба, екстремна покривност и ефикасност *детали* *видео* 

цена 719ден/канта до 11m2

Боја за ѕид-blackboard е високоотпорна боја која го прави ѕидот табла за пишување на која можете креативно да се изразите. Погодна за детски соби, кафичи, ресторани, кујни, дневни соби...зелена и црна боја. *детали*  *видео*

цена 1150 ден/1л до 11м2

Висококвалитетна боја за зидови за внатрешна употреба, отпорна и на најегресивни влијанија, водоперива и можност за чистење со влажна крпа. Со оваа боја повеќе никогаш не ке морате да искречите. Отпорност на мувла и габи. 

цена 750ден/0,9л до 10м2

Силикон за висока температура 300° кој е издржлив и до 300° е идеално решение за брза поправка и затнување на отвори и пукнатини кај камини, печки, грејни тела и сл. Спречува ширење на оган, дим и топлина.  *детали* 

200ден

Силикон МС40 за лим, керамиди, дрво...е затнувачки и леплив силикон погоден за повеќе материјали во градежништвото како лим, метал, керамика, бетон, дрво и тн.. УВ отпорен и отпорен на надворешни влијанија од -40° до +90°. Погоден за олуци, лим, кровови, керамиди, бетонски површини и тн. *детали* 

245ден

Санитарен Ацетатен силикон за пополнување на предели што се под констатна влажност. Решение за пополнување на просторот кај мивалници, туш кабини , санитарии и сл. Не фаќа мувла и габи.Постојан од -40°  до +180° *детали* 

120ден

 

 

Средство за мувла и спречување на мувла кој брзо и ефикасно ја одстранува мувлата и спречува повторна појава на истата. Употреба за зидови, кујни, купатила и санитарии. *детали*  

325ден

 

Универзален силикон за пополнување кај разновидни материјали и ситуации. За пополнување на простор за стакло, керамика, ламинат, лајсни и тн..Постојаност -40° до +150° *детали* 

90ден

 

Акрилен силикон на акрилна база кој не нагризува порозни материјали како пр. стиропорот. За пополнување на простор кај прозори, каси, пукнатини на бетон, сипорекс, гипсани табли лепење на стиропорни плочи и тн. *детали* 

65ден

 

Пурпена високоекспандирачка (врати, прозори), пополнување, термо и звучна изолација кај поголеми шуплини. Високоекспандирачка волуменот се зголемува 2-3 пати.Достапна како мала (156ден), голема (205ден)  *детали* 

 

Пурпена нискоекспандирачка (врати, прозори), пополнување, термо и звучна изолација кај помали шуплини од WURTH. Нискокоекспандирачка волуменот не се зголемува значително. Достапна како голема (262ден) и пиштолска (248ден) *детали*

 

Пурпена за лепење стиропор на стиропор, стиродур, камена волна на бетон, цигла или дрво. Трајно и брзо ги лепи плочите без потреба од тешките малтери. *детали* 270ден 

 

Пурпена за лепење стиропор стиродур, камена волна на бетон, цигла или дрво од германскиот производител WURTH кој ни гарантира потрошувачка од 15м2/боца. Трајно и брзо ги лепи плочите без потреба од тешките малтери. *детали* 298ден

 

 

Лепило за шиндри е смеса за шиндри и битуменски табли и  други битуменски материјали. Пополнува и лепи битуменски шиндри и табли за лим, дрво, бетон и мн други материјали. Издржлив на УВ, надворешни влијанија и температурни разлики. 250ден

 

 

 

 Армирана Трака леплива која е армирана со голема трајност и флексибилност. Се употребува за лепење и монтирање на парапропусните фолии и парни брани кај кровните и зидните конструкции но и за др видови на ситуации каде се бара издржливост, флексибилност и трајност(пр.церади). 65ден/10м

 

RenCo Смајли, средство за заштита и корекција на сите емајлирани бели површини во мало паковање. Ги покрива сите гребнатини и оштетувања на бели метални и пластични површин

и

 

средство за одстранување флеки за повеќе од 1 000 видови флеки, ефикасно средство за одстранување на флеки од бои, малтери, и други градежни материјали. Погоден за сите површини(облека, мебел, плочки и тн..) *детали* *видео*

цена 250 ден / 125мл    550ден/ 0,9л

Фолија Пиши - Бриши. Магичен SWP лист 60х80cm кој може да го закачите било каде без селотејпи,лепаци или прицврстувачи. На него со маркерите за табли можете да пишувате а отпосле да избришете. Идеален за натписи, презентации, декорација или за децата за забава. *детали*

цена 250ден/лист 

                                                                 

СЕРТИФИКАТИ

        

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.