• Македонски
  • English

Бекатон, огради, буња и надворешни елементи

 

Декоративен камен бел. Идеален за декорација во дворови, за градината, за во вашиот дом и секаде каде вашата креативност ќе ве однесе. Пакован во вреќи од 25кг со најповолна цена на пазарот од 395ден за вреќа од 25кг. Слики од употреба на каменот тука

 


Бекатон плочки , ивичници и жандањери за брзо и лесно поплoчување на секаков вид надворешни површини,одддаваат природен изглед на дворот,ја пропуштаат водата кон почвата,издржливи на атмосферски и механички влијанија со што ги прави идеални за дворни и други видови на надворешни површини.  *ЦЕНИ ПАВЕР ЕЛЕМЕНТИ*

 


Природен декоративен камен - буња, изработен од мермер, травентин или оникс материјал кој даваат беспрекорно природен изглед , со трајност и постојаност на бојата. Цени од 1800ден/м2   *слики*

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Поцинкувана, електростатички офарбана и печена во комора панелна ограда со која се гантира трајност и безбедност. Брза, лесна и едноставна монтажа за кој не се потребни некои посебни познавања. Идеална за оградување на дворови, магацини, игралишта, фарми, викендици и секаков вид на простор.

Технички карактеристики на панелните огради:

• Произведени се со единствен начин на заварување на жиците. Жиците се со дијаметар 4,5мм. Отворите се со големина 5 х 20цм. Ваквата структура ја спречува можноста за качување по оградите.
• Жиците кои се користат во оградите се топло поцинкувани (со цинк 40-60 гр/м2) 
• Поцинкуваните панели се обложуваат со електростатски прав од полиестер (80-120 микрона) 
• Панелите обложени со електростатски прав од полиестер и печени на температура од 200°C имаат исклучително долг век на траење
• Боите кои се користат имаат UV заштита што гарантира долготрајна употреба
• Сите пластични додатоци имаат UV заштита и изработени се од полимидна пластика која е отпорна на топлина и избледување
• Шрафовите кои се користат се поцинкувани и имаат премаз за заштита од корозија

*цени*

   

    


 

Универзални плетива со висини од 1М 1,2М 1,5М 2,М и тн, поцинкувани и пластифицирани за ефтино и брзо оградување.Плетивото има можност за повторно да се демонтира и да се искористи на друга локација.  *каталог*  *цени*

        

 

 

 

Ројал Инвест - Се на 1 место © сите права задржани
Ројал Инвест не одговара за точноста на информациите калкулаторите и техничките податоци кој се превземни од производителите на презентираните материјали, пред употреба ве молиме консултирајте се со стручното лице кое ги изведува градежните работи. Некои слики се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки промени во цените понудите и податоците на оваа страна.